Членовете ни доказаха, че БСП е най-демократичната модерна европейска лява

...
 Членовете ни доказаха, че БСП е най-демократичната модерна европейска лява
Коментари Харесай

Нинова втвърди тона:Иска бърза промяна в държавата

 

" Членовете ни потвърдиха, че Българска социалистическа партия е най-демократичната съвременна европейска лява партия. Доказа се, че е зряла с най-високо проведена и извършена акция и институционална просвета. Сама, без професионална администрация и възнаграждение, направи показно по какъв начин се вършат избори с присъединяване на над 8 хиляди души, без никакви произшествия, без опашки на хора с чували ", Това съобщи победителката, която печели изборите с над 80 % - Корнелия Нинова.

" Високата изборна интензивност е невиждана за България. Партията е консолидирана и единна. Всички внушения, че Българска социалистическа партия се разцепва и всеки миг ще се раздели, завършиха. Партията потвърди, че е в удивителна кондиция ", добави Нинова.

„ Борба с мафията, грижа за хората и смяна на модела на ръководство - през вчерашния ден вотът бе за това. Молбата ми към хората, които ме поддържаха, е да продължат този курс на партията ", съобщи тя и дададе новия курс:

" Сега ни следва доста по-голяма задача - да създадем смяната в България необратима. Знам, че можем дружно, и имам вяра, че това ще стане напълно скоро ", посочи Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР